|
دلم گرفته...
|
|
۱۲-۱۳-۱۳۸۸, ۰۵:۳۸ صبح
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
RE: دلم گرفته...
دلم گرفته از این روزگار دلتنگی
گرفته اند دلم را به کـار دلتنگی دلم دوباره در انبوه خستگی ها ماند گــــرفت آینــــــه ام را غـبار دلتنگی شکست پشت من از داغ بی تو بودنها به روی شـــــانه دل مانـــد بار دلتنگی درون هاله ای از اشک مانده سرگردان نگاه خســـــــته مـــن در مدار دلتنگی از آن زمان که تو از پیش ما سفر کردی نشسته ایم من و دل کـــــنار دلتنگی دگر پرنده احساس مــن نمی خواند مگر سرود غم از شاخسار دلتنگی بیا که ثانیه ها بی تو کند می گذرد بیا که بگذرد این روزگـــــار دلتنگی ما عاشق و رند و مست و عالم سوزیم
با ما منشین اگر نه بدنام شوی ![]() |
|||
تشکر شده توسط : |
alone, HITMAN |
alone, HITMAN |
|
۱۲-۱۴-۱۳۸۸, ۰۶:۲۲ عصر
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
هروز عمرم از دیروز بدتر
عمری که هر نفس بی غم نمی گذره دلگیر رو خسته ام بی روح وساکتم نبضم نمی زنه پلکم نمی پره می دونم امشبم از خواب می پرم از گریره تا سحر خوابم نمی بره این زنده موندن بازنده موندن ویرون زندگی مرگ از تو بهتر اون رو بروم داره پرواز میکنه میبینمش هنوز از پشت پنجره هی دست تکون میدم هی داد میزنم اون سنگ دل ولی هم کوره هم کره حتی من اگر از این عشق بگذرم قلب شکسته ام از حقش نمیگذره دوران گیجی وسرگیجی ات گذشت محکم بشین دلم این دوره اخر. |
|||
HITMAN, alone, داش علی, bLaCk cAt |
HITMAN, alone, داش علی, bLaCk cAt |
|
۱۲-۱۶-۱۳۸۸, ۰۵:۴۲ صبح
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
چه دلتنگم برای تو...
برای دیدن چشمانی که تمام احساس دنیا را می توانم در آن ببینم ... چه بی قرارم برای تو که یکباره تمام دنیا را زیبا تر از هر دیده ای در دیده گانم نهادی ... بگوتا فردای آمدنت ... تا سحر شدن این شب فراق ... تا پایان این جاده تاریک... چگونه با این دل بی تاب من سر کنم... کدامین قصه سر سپردگی در گوشش بخوانم تا کمی با من مدارا کند به خدا بی تابم ... برای یک لحظه سر گذاشتن بر شانه ای که آرامش تمام عمر را برایم به ارمغان دارد ... وقتی چشم دل می بارد تو بگو چگونه آرامش کنم ... توکه مخاطب این دلی بگو ... من لذت نواختن سیلی محکم عشق بر گوش یک دل بی قرار را می خواهم ... تو بنواز من به نواختن دستان تو محتاجم ... با کدامین اسب سپید افسانه ای این گونه می تازی ... که من برای رسیدن به تو این همه بی مقدارم... برق چشمانت را از کدامین ستاره عاشق ره توشه داری که من این همه بی تو تارم... از کدامین قصه بیرون جهیدی با کدامین رویا به ویرانه های دل من سر زدی که دل مرا از رویای نا کجا آباد این زمانه دزدی وپریدی... کفش افسانه ایت را در کدامین مهمانی دلم جا گذاشتی ... که شاهزاده قلبم هنوز در به در یافتن توست؟ دیگه بریدم بگو تموم بشه ... قول می دم ... دیگه قصه نمی گم... من خسته ام به نوازش دستای تو محتاجم... خوشبخت ترین انسان کسی است که خداوند دلی از احساس به او داده باشد |
|||
bLaCk cAt, *HAMED*, alone |
bLaCk cAt, *HAMED*, alone |
|
۱۲-۱۶-۱۳۸۸, ۰۶:۱۳ صبح
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
بر سنگ قبر من بنويسـيد خسته بود اهــل زمين نبود نـمازش شــكســته بود بر سنگ قبر من بنويسيد شيشه بود تـنها از اين نظر كه سـراپا شـكســته بود بر سنگ قبر من بنويســـــــيد پاك بود چشمان او كه دائما از اشك شسـته بود بر سنگ قبر من بنويســيد اين درخت عمري براي هر تبر و تيشه، دســــته بود بر سنگ قبر من بنويســــــيد كل عمر پشت دري كه باز نمي شد نشسته بود
ما عاشق و رند و مست و عالم سوزیم
با ما منشین اگر نه بدنام شوی ![]() |
|||
alone, nafas |
alone, nafas |
|
۱۲-۲۲-۱۳۸۸, ۰۵:۵۱ عصر
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
از روزگار پيش از آن گذشته ها
يارب بگو مرا اکنون چه مانده جا از عشق بي ثمر خواهم نشانه اي اما نظر بخود گويا بوّد مرا آنچه که مانده جا ? يک قلب خسته بود در معبد وفا ? روحي شکسته بود آنکس که خنده اش از لب نميفتاد اکنون به چشم او حسرت نشسته بود ديگر ز غصه ها شادي نميشناختم ديگر به اوج غم قلبي شکسته بود خوشبخت ترین انسان کسی است که خداوند دلی از احساس به او داده باشد |
|||
*HAMED*, alone |
*HAMED*, alone |
|
۳-۱۱-۱۳۸۹, ۰۷:۱۵ عصر
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
زندگی قافیه باران است
من اگرپاییزم و درختان امیدم همه بی برگ شدند تو بهاری و به اندازه باران خدا زیبا باش خداوند بهترینهایش را به انهایی می دهد که حق انتخاب خود را به او میسپارند
|
|||
|
۴-۳-۱۳۸۹, ۰۴:۲۸ صبح
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
در ته فنجان قهوه ی من
هیچ سرنوشتی نیست یک خط باریک تنهاست بدون اینکه آغاز شده باشد تهی از قصد پایان..... غم داشتن بخشی از زندگی است ولی غمخوار نداشتن عذاب زندگی... |
|||
alone, nafas |
alone, nafas |
|
|

جست و جو
لیست کاربران
تقویم
راهنمایی

![[تصویر: cfh7qwxj78eyxqtagn9m.gif]](http://www.img.4jok.com/images/cfh7qwxj78eyxqtagn9m.gif)

تشکر شده توسط :