|
انتقادات و پیشنهادات
|
|
۱۲-۱۸-۱۳۸۸, ۰۴:۵۹ صبح
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
RE: انتقادات و پیشنهادات
بلکی جان دوستانی که ثبت نام می کنند یک لینک فعال سازی به ایمیلشون ارسال میشه باید بعد از ثبت نام از طریق این لینک نام کاربری خودشون را فعال کنند
این کار به منظور جلو گیری از ثبت نام های تکراری با یک آدرس ایمیل و تشخیص افرادی که فعالیت می کنند از افرادی که بی دلیل فقط ثبت نام می کنند انجام شده البته این مورد برای افرادی که ثبت نام می کنند در قالب یک پیام نمایش داده میشه تعجب می کنم که چطور با این مورد دچار مشکل شدن خیلی ساده و روشنه موضوع ما عاشق و رند و مست و عالم سوزیم
با ما منشین اگر نه بدنام شوی ![]() |
|||
تشکر شده توسط : |
HITMAN, bLaCk cAt |
HITMAN, bLaCk cAt |
|
۱۲-۲۲-۱۳۸۸, ۰۹:۰۱ عصر
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
دیشب داشتم فکر می کردم که برای جذابیت بیشتر چی کار کنیم به ذهنم رسید که چنتا تاپیک مسابقه مانند بزاریم مثل حل جدول(البته با قوانین خاص) یا معلومات عمومی و...
نظری بود که به ذهنم رسید و خواستم بگم تا حوصله بچه ها سر نره از اولين نگاه تا آخرين نگاه چنتا پلك زدنه پس هر چيزي رو نبين |
|||
alone, HITMAN |
alone, HITMAN |
|
۱۲-۲۴-۱۳۸۸, ۰۵:۱۸ صبح
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
پیشنهاد خوبه بلکی جان ولی لازمه بیشتر روش کار بشه ما بخش بازی و سرگرمی داریم
در مورد جدول نمی دونم منظورت چیه و چه ایده ای داری اگر مطلب خاصی مد نظرت هست توی بخش مربوطه ایجاد کن ما هم دنبالش را می گیریم و ادامه میدیم حتما ممنون از پیشنهادت ما عاشق و رند و مست و عالم سوزیم
|||
HITMAN, bLaCk cAt, ZAHRAJUN |
HITMAN, bLaCk cAt, ZAHRAJUN |
|
۱۲-۲۴-۱۳۸۸, ۰۷:۵۷ صبح
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
آقای مدیر جان عزیز دوستان من هنوز مشکل ثبت نام دارن.وقتی بهشون خوش آمد گویی انجام میشه نمی تونن تو تاپیک ها مشترک شن.لطفا شما یه بار تست کن.چیزی به عنوان ایمیل ارسال نمیشه
از اولين نگاه تا آخرين نگاه چنتا پلك زدنه پس هر چيزي رو نبين |
|||
HITMAN |
HITMAN |
|
۱۲-۲۵-۱۳۸۸, ۰۵:۱۶ صبح
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
اگر آدرس ایمیل درستی وارد کرده باشند حتما ارسال میشه من امتحان کردم با این حال نام کاربری که ثبت نام کردند را برای من پیغام خصوصی بگذار تا فعالشون کنم
ما عاشق و رند و مست و عالم سوزیم
|||
bLaCk cAt, HITMAN |
bLaCk cAt, HITMAN |
|
۱-۱۸-۱۳۸۹, ۰۶:۲۳ صبح
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
سلام
دلم تنگ شده واسه بچه گی هام واسه اون دو تا کانال تلویزیون واسه اون کارتون ها جایی رو واسه اسم بردن از کارتون ها و گفتن قسمتی از داستانش دارید؟ راستی هاچ مادرش رو پیدا کرد؟ کی مادر چوبین رو دید؟ رابین هود/بامزی/تیزدندون/نیک و نیکو/پسر شجاع/دوقلو ها/جکی و جیل/وقتی بابا کوچک بود/خاله ریزه/نیلز/ویکی و ... الان کجان؟ میشه یه جایی توی کلوپ اونارو زنده کرد؟ بدون شرح! |
|||
HITMAN, ZAHRAJUN |
HITMAN, ZAHRAJUN |
|
۱-۱۸-۱۳۸۹, ۰۳:۵۳ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱-۱۸-۱۳۸۹ ۰۳:۵۳ عصر توسط HITMAN.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
تو کلوپ قسمتی به نام خاطرات دوران کودکی وجود داره که تمام این مباحث در اونجا مطرح شده
......خواهی نشوی همرنگ .. رسوای جماعت شو .... |
|||

جست و جو
لیست کاربران
تقویم
راهنمایی

![[تصویر: cfh7qwxj78eyxqtagn9m.gif]](http://www.img.4jok.com/images/cfh7qwxj78eyxqtagn9m.gif)

تشکر شده توسط :