|
برای معبودم !
|
|
۵-۲۴-۱۳۸۹, ۰۶:۱۴ صبح
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
RE: برای معبودم !
مردم همه
تورا به خدا سوگند میدهند اما برای من تو آن همیشهای که خدا را بهتو سوگند میدهم من , گنگ خواب دیده و عالم , تمام کر ... |
|||
تشکر شده توسط : |
ZAHRAJUN, محمدرضا |
ZAHRAJUN, محمدرضا |
|
۵-۲۴-۱۳۸۹, ۰۴:۳۳ عصر
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
معبودم...
تازگیاچقدر ازت دور شدم... در یک آشنایی دوستانه ما با هم دست دادیم !! تو فقط دست دادی...و من.. همه چیز از دست دادم.... ![]()
|
|||
sir_esi, داش علی, ZAHRAJUN |
sir_esi, داش علی, ZAHRAJUN |
|
۵-۳۱-۱۳۸۹, ۰۶:۰۴ صبح
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
نيايش
خدايا کفر نمیگويم پريشانم چه میخواهی تو از جانم؟! مرا بی آنکه خود خواهم اسير زندگی کردی. خداوندا! اگر روزی ز عرش خود به زير آیی لباس فقر پوشی غرورت را برای تکه نانی به زير پای نامردان بياندازی و شب آهسته و خسته تهی دست و زبان بسته به سوی خانه بازآيی زمين و آسمان را کفر ميگويی نمیگويی؟! خداوندا! اگر در روز گرماخيز تابستان تنت بر سايه ی ديوار بگشايی لبت بر کاسه ی مسی قير اندود بگذاری و قدری آن طرفتر عمارت های مرمری بينی و اعصابت بر سکه ای اينسو و آنسو در روان باشد زمين و آسمان را کفر میگويی نمیگويی؟! خداوندا! اگر روزی بشر گردی ز حال بندگانت با خبر گردی پشيمان میشوی از قصه خلقت - از اين بودن - از اين بدعت خداوندا تو مسئولی. خداوندا تو میدانی انسان بودن و ماندن در اين دنيا چه دشوار است. چه رنجی میکشد آنکس که انسان است و از احساس سرشار است... دو کیلو باش ولی آدم باش..... |
|||
*HAMED*, سوسول, HITMAN |
*HAMED*, سوسول, HITMAN |
|
|

جست و جو
لیست کاربران
تقویم
راهنمایی

تشکر شده توسط :