|
جک جدید
|
|
۶-۱۲-۱۳۸۹, ۰۱:۴۰ عصر
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
RE: جک جدید
(۶-۱۲-۱۳۸۹ ۰۵:۳۱ صبح)ZAHRAJUN نوشته شده: کی گفته من اراکی نیستم .من بچه اصیل خیابان محسنی هستم.احتمالا بچه بند نافش بودی که که بعد از تولد بعد از چند روز میفته ![]()
خدایا کمکم کن که بی دلیل خوبی کنم و با دلیل هم بدی را به دل نگیرم |
|||
تشکر شده توسط : |
HITMAN |
HITMAN |
|
۶-۱۳-۱۳۸۹, ۱۲:۱۲ صبح
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
شعار انتخاباتی یک لر:
1- انتقال برج میلاد به خرم آباد 2- لوله کشی نوشابه به درب منازل 3-افزایش امامزاده ها به سه برابر 4- افزایش شبهای جمعه احساس سوختن به تماشا نمی شود . . . آتش بگیر تا بدانی چه می کشم . . . |
|||
داش علی, ZAHRAJUN |
داش علی, ZAHRAJUN |
|
۶-۱۳-۱۳۸۹, ۰۲:۲۹ صبح
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
اس های ماه رمضان
***کاهش جرائم در رمضان نشان می دهد که مجرمان همان دیندارانند! ***سوال امتحان لرها:124000 پیامبر را نام برده با رسم شکل توضیح دهید.(25/0 ) ***مناجات لر :خدایا تو که پول نداشتی چرا مهمونی گرفتی؟داریم از گشنگی می میریم ![]() ***خدایا کشورهای اسلامی را از بلا دور نگه دار.چون اگر طوریشون بشه ما باید پولش رو بدیم. **********ترکه از حج بر میگرده میگن چطور بود؟میگه خیابوناش تمیز،برج هاش بلند،ماشینها آخرین مدل،البته یه جای زیارتی هم داشت شلوغ بود نرفتم. ماه را هدف قرار بده تا اگر هم به خطا رفتی ،جایی میان ستارگان سردرآوری*** ***خداوندا!به ما عشق دو جانبه عطا فرما***Z-A
|
|||
داش علی, HITMAN |
داش علی, HITMAN |
|
۶-۱۳-۱۳۸۹, ۰۳:۳۷ صبح
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
به ترکه میگن سوره توحید رو تفسیر کن؟
میگه فکر کنم خدا قفلو داده به احد ، احد داده به صمد، صمد قفلو برده نیاورده، کفر احد رو در آورده.
ماه را هدف قرار بده تا اگر هم به خطا رفتی ،جایی میان ستارگان سردرآوری*** ***خداوندا!به ما عشق دو جانبه عطا فرما***Z-A
|
|||
HITMAN |
HITMAN |
|
۶-۱۳-۱۳۸۹, ۰۴:۱۷ صبح
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
لره دسشو میندازه گردن زنش نمیدونه چی بگه میگه :
فشارت بدم برینی به خودت
......خواهی نشوی همرنگ .. رسوای جماعت شو .... |
|||
محمدرضا |
محمدرضا |
|
۶-۱۴-۱۳۸۹, ۰۴:۴۶ صبح
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
*لره داشت دستا خرشو میبرید.گفتن هان چته؟گفت:خره خودمه میخوام کانگروش کنم.
**لره میره یخچال میخره،زنش میگه آنتنش کو؟ پسرش میگه:مگه کولره که آنتن داشته باشه. ماه را هدف قرار بده تا اگر هم به خطا رفتی ،جایی میان ستارگان سردرآوری*** ***خداوندا!به ما عشق دو جانبه عطا فرما***Z-A
|
|||
HITMAN |
HITMAN |
|
۶-۱۴-۱۳۸۹, ۰۵:۵۱ عصر
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
گنجشکه تصادف می کنه با یه موتور بیهوش میشه می ندازنش تو قفس وقتی به هوشص میاد میگه ای بابا موتوریه مرد
عموما مرد نیستیم تو رومون خط بکش بیا پرچمو بگیر خودت بشو .... |
|||
HITMAN |
HITMAN |
|
۶-۱۵-۱۳۸۹, ۰۵:۲۷ صبح
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
اینجا رادیو لرستان است.صدای ما را از تلویزیون میشنوید:
پیشاپیش فرا رسیدن عید فطر و حلول ماه مبارک نوروز را بر همه فجر آفرینان عرصه ایثار و فن آوری هسته ای و پیروان آن حضرت صلوات. ماه را هدف قرار بده تا اگر هم به خطا رفتی ،جایی میان ستارگان سردرآوری*** ***خداوندا!به ما عشق دو جانبه عطا فرما***Z-A
|
|||
HITMAN |
HITMAN |
|
|

جست و جو
لیست کاربران
تقویم
راهنمایی